keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

PARVEKEPROJEKTI

Meillä on ihana, iso ja lasitettu parveke. Pari ongelmakohtaa siinä kuitenkin on: Ensinnäkin parveke on vain 120cm leveä, eli oikeasti tosi kapea. Pituutta sillä taas on komeat 6 metriä! Sinne myös paistaa paahtavasti aurinko koko iltapäivän ja illan. Eli verhosysteemejä tarvitaan. Päätin syksyllä, että laitan parvekkeen kuntoon keväällä. Nyt on kevät koittanut, ja kovasti olen miettinyt järkevintä järjestystä, sekä kivaa sisustusta. Ajattelin jakaa parvekkeen kahteen osaan: kahvittelunurkkaukseen, ja sitten oleskelutilaan, jossa myös vaunut ovat. Tarkoituksena on myös tehdä kaikki mahdollisimman pienellä budjetilla! Paljon haasteita, huh! Nyt ryhdyn tuumasta toimeen. Kuvia varmasti seuraa :) Kuvan patsaan sain muuten äidiltäni pari vuotta sitten joululahjaksi.

2 kommenttia:

  1. Tänään tuli postilaatikkoon Ikean uusi kesäesite Tervetuloa kesä !Siinä on kuva kapeasta parvekkeesta, joka on sisustettu tummanruskeilla massiivi-akaasia-puun elementeillä: päädyssä rimasermi ja siinä 2 hyllyä, taittojakkaroita ja ritilät peittäen koko lattian --> harmoonisen yhtenäinen ilme. Lisänä korkeita heinäkasveja.
    Se auringonpaahde onkin sitten hankalampi juttu... Tarja-täti

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon vinkistä! Meillä kun on ovessa "ei mainoksia" tarra, jää Ikeakuvastot aina saamatta. Lauantaina nenä kohti Ikeaa siis! :) Parvekekalusto meillä jo on, mutta muuta rekvisiittaa löytynee sieltä :) Mainitsemasi kuva on tosi kiva, meille taitaapi vaan olla tulossa enemmän "karkkipartsi". Mutta ideoita siitä saa kovasti! En malta odottaa että pääsen shoppailemaan ;)

    VastaaPoista