torstai 1. maaliskuuta 2012
GRANOLA
Teen aina välillä tällaista siemenmysliä joka on todella hyvää! Pohjana minulla on pari-kolme desiä kaura- tai muita hiutaleita, johon lisätään paljon pähkinöitä ja siemeniä, sekä sekoitetaan sekaan pari-kolme ruokalusikallista rypsiöljyä ja hunajaa. Tasoitellaan uunipellille ja paahdetaan 200 asteessa 10-15 min. Jäähtyneeseen granolaan lisään kuivattuja hedelmiä, esim. kookoslastuja tai taatelin paloja. Namnam! Kuvaan pääsi rekvisiitaksi mieheni ahkerassa käytössä oleva kahvimylly, sekä Mokosta ostettu astiapyyhe. Ilosta viikonloppua teille!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kiitos vinkistä, kuulostaa tosi hyvältä! Täytyypä kokeilla joskus.
VastaaPoistaJoo, kannattaa! Niin, ja voihan siihen lisäillä vielä mausteeksi esim. kanelia tai aitoa vaniljaa tms. Paranee vain! :)
VastaaPoista