torstai 1. maaliskuuta 2012

GRANOLA

Teen aina välillä tällaista siemenmysliä joka on todella hyvää! Pohjana minulla on pari-kolme desiä kaura- tai muita hiutaleita, johon lisätään paljon pähkinöitä ja siemeniä, sekä sekoitetaan sekaan pari-kolme ruokalusikallista rypsiöljyä ja hunajaa. Tasoitellaan uunipellille ja paahdetaan 200 asteessa 10-15 min. Jäähtyneeseen granolaan lisään kuivattuja hedelmiä, esim. kookoslastuja tai taatelin paloja. Namnam! Kuvaan pääsi rekvisiitaksi mieheni ahkerassa käytössä oleva kahvimylly, sekä Mokosta ostettu astiapyyhe. Ilosta viikonloppua teille!

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, kuulostaa tosi hyvältä! Täytyypä kokeilla joskus.

    VastaaPoista
  2. Joo, kannattaa! Niin, ja voihan siihen lisäillä vielä mausteeksi esim. kanelia tai aitoa vaniljaa tms. Paranee vain! :)

    VastaaPoista