keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

PARAS "TERVEYSKAKKU" IKINÄ!

Hyvät naiset ja herrat, saanko esitellä teille kakun, joka mullistaa elämänne! Tai niin kävi ainakin minulle. Juustokakku, joka on tehty lähinnä pähkinöistä ja marjoista! Maistuu aivan ihanalle, raikkaalle ja juuri sopivan makealle. Ei sisällä jauhoja, ei sokeria, eikä voita. Ainoastaan manteleita, cashewpähkinöitä, taateleita, sitruunaa ja vaniljaa, sekä vähän hunajaa ja kookosöljyä. Lupaan, ette pety jos tätä kokeilette! Ohje löytyy täältä. Tämän kakun merkeissä oli ilo juhlistaa syntymäpäivääni!

2 kommenttia:

  1. Heei! Kiitos kiitos kiitos, kun laitoit reseptin tänne! Olin juurikin laittamassa sulle viestiä, jotta saisin sen itselleni kanssa. Vieläkin maistan tuon maun kielellä. NAM!! ja ennen kaikkea, kiitos vielä viimeisestä!! hymy huulilla kävelin harjoituksiin teiltä lähtiessäni. :)

    -Hanna

    VastaaPoista
  2. Hyvä että tuli tarpeeseen! :) Ja kiitos itsellesi, ihanaa kun kyläilit! Tuolla blogissa on muuten paljon muitakin ihania reseptejä, joita oon aatellu kokeilla. Just laitoin banaanin pakkaseen ja illalla syödään "banaanijätskiä" vanilijakastikkeella. Jälkimmäinen tehdään taas cashewpähkinöistä! Ja sit himottais myös taatelibrowniet :) Aah, mikäs sen ihanampaa kuin herkut, jotka ovat ravinnerikkaita tekevät ihmiselle hyvää!

    VastaaPoista