maanantai 26. maaliskuuta 2012

AURINKOA

* KEVÄT * KEVÄT * KEVÄT * KEVÄT * KEVÄT * KEVÄT * Tämä auringonpaiste meinaa sekoittaa pääni! Ja erityisen ihanalta se tuntuu viikonlopun sairastelun jälkeen. Vauvalla oli ensin vatsatauti, joka onneksi kesti vain reilu pari tuntia. Itse sairastuin mokomaan seuraavana päivänä ja siitä ei hetkessä selvittykään. Moista tautia en aikuisiältä muista, joten tämä on kai nyt näitä "lastentauteja". Huoh, lisää odotellessa. Mutta nyt kun taudit ovat takana, sitä ihanammalle tämä aurinkoinen kevätpäivä tänään tuntuu!
Toivottelen teille jokaiselle auringontäyteistä ja iloista viikkoa! Tuokoon se mukana levähdyksen hetkiä ja mukavia yllätyksiä!
Narssissit ovat vanhassa Arabian astiassa, jonka löysin vuosia sitten parilla eurolla kirpparilta. Servettitelineen saimme veljeltäni joululahjaksi, se on Pentikin. Servetit ostin juuri viime viikolla, mutta uskokaa tai älkää, en kuollaksenikaan muista mistä! Tämä on kai tätä vauva-ajan dementiaa! :)

4 kommenttia:

 1. Onpa kauniin keltaisia kukkia ! Uudessa Glorian koti lehdessä Maaretta Tukiainen neuvoo käyttämään keltaista kodin tehostevärinä, varsinkin jos tavoittelee inspiraatioita.Hänen mukaansa (ja minun)kodin hyvän olon avain on tunnelma.Uudella palstallaan hän kertoo erilaisten tunnelmien rakentamisesta.

  Tarja

  VastaaPoista
 2. Tuo on totta, keltainen todella inspiroi! Meillä on pikkuhiljaa täällä uudessa kodissa hiipinyt sitä vähän joka huoneeseen! Ja pitääpä tsekata tuota palstaa, kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 3. Olen samaa mieltä, kyllä keltainen on ilon väri, keltainen liittyy iloisuuteen; ja ainakin itselläni ideat pulppuavat eniten ja inspiraatioita syntyy silloin, kun olen iloinen.

  Keltasirkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on! Hyvillä mielin siis ideoimaan! :)

   Poista