perjantai 9. maaliskuuta 2012

PAPEREITA

Jatkoa edelliseen paperipostaukseen. Tässä kuva paperilaatikostani, siis toisesta niistä. En kertakaikkiaan pysty vastustamaan kauniita papereita, ja toki käytänkin niitä ahkerasti! Suosikkiliikkeeni näille hankinnoille on ehdottomasti Papershop Kruununhaassa. Piipahdan liikkeessä tuon tuostakin, ja aina mukaani tarttuu jotain uutta. Paperiarkkien lisäksi heillä on valikoimissaan mm. erilaisia muistivihkoja, ja -lappuja, sekä kortteja, mobileja ja paperipussukoita. Alla viimeisin hankintani - ihan mahtavat "To do" -laput kommentteineen!

6 kommenttia:

 1. Ihanat laput – pakko saada! Jaan jossain määrin paperiaddiktion kanssasi :) Mulla on myös kangas- ja lankahamstraajan taipumuksia, joten kadehdin hurjasti järjestelmällisyyttäsi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi mulla ei oo askartelutarvikkeiden lisäksi muita käsityötaipumuksia. Tulisi turhan nopeasti pienen asuntomme tilanpuute vastaan! Vaikka järjestelmällisyyttä löytyykin ;) Ja lappuja suosittelen, oon käyttänyt jo tosi paljon! Vähänkö on kivaa aina ruksata jokin asia tehdyksi!

   Poista
 2. Laput toimii hyvin, kiitos niistä!!! Käyttöä löytyy... :)

  VastaaPoista
 3. Hyvähyvä! Tehtäviä riittää! Ja jos ei saa tehtyä, niin aina voi ruksata "huomisen"! :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on sama addiktio ja papershop on Olkkarin lisäksi myös lempiliikkeeni Krunassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hauska kuulla! Uskoisin että tämä addiktio ei onneksi ole kovin vaarallinen. Terveellisempi ainakin kuin monet muut ;) Mariankatu on mahtavia putiikkeja tulvillaan! :)

   Poista