maanantai 19. maaliskuuta 2012

VALOA

Ajattelin piristää teitä näin "takatalvisena" päivänä kuvalla, jonka otin viime viikolla. Ikään kuin luomaan uskoa siihen, että kyllä se kevät vielä taittaa talven selän! Kuvassa näkyy kuinka alkuiltapäivästä eteenpäin aurinko kääntyy paistamaan makuuhuoneeseemme. Pitsiverhoista siivilöityy tällöin aivan ihanat kuviot ympäri seiniä! Täällä on suloista nukkua pienet päiväunet.
Taalainmaan hevonen on ostettu Tukholmasta pari vuotta sitten, lamppu Tamperelaisesta My Country Home -liikkeestä. Korulipasta toimittava lasipurkki on vanha kirppislöytö.

2 kommenttia:

  1. Mehr licht ! toivoi jo Goethe aikoinaan. Valo paljastaa sen, mikä on totta, puhdasta ja kaunista. Mitä enemmän valoa, sen parempi !

    T.t.

    VastaaPoista
  2. Mä olen samaa mieltä, valoa ei voi olla liikaa! Ja täällä pohjolassa kun tallustetaan suurin osa ajasta pimeässä tai hämärässä, pitää ottaa kaikki irti valoisista päivistä. Ja kesää kohti mentäessä pian myös valoisista illoista! "Totta, puhdasta ja kaunista." Tätä on hyvä jäädä pureskelemaan täksi päiväksi! Kiitos näistä sanoista :)

    VastaaPoista