lauantai 19. toukokuuta 2012

VALVOMISTA

"Aamuyössä aistein avoimin..." sanotaan laulussa. Itse en kokenut että aistini kovin avoinna olisivat olleet, kun vauva päätti valvoa neljästä puoli kuuteen tänä aamuna. Raukalle kelpasi vain syli. Onneksi moista ei ole montaa kertaa tapahtunut. Voimia kovasti niille, joille tämä on arkipäivää!!
Ohimennen nappasin pari kuvaa upeasta aamuauringosta ja keittiöstä sen valossa. Kuvassa keittiön yhtä seinää ja kurkistus eteiseen, sekä ulko-ovelle. Hyllyllä Laura Ashleyn purkit, jotka ostin kolmisen vuotta sitten kun asuimme Lontoossa. Niihin mahtuu yllättävän paljon mm. pähkinöitä ja siemeniä.
Myös tämä kuva on muistona Lontoon vuodesta. Se on tavaratalo Fortnum & Masonin iltapäiväteen mainos. Tavaratalo on perustettu jo 1700-luvulla, ja se edustaa brittiläistä "hienostokulttuuria". Itse tavaratalo on vierailun arvoinen paikka -ja ostostentekoa vaikea välttää-, mutta ennen kaikkea iltapäivätee on siellä hurmaava!! Itse nautimme siitä mieheni 30-vuotispäiviä juhlien. Suosittelen kokeilemaan, jos haluaa hienostella Lontoossa!
Tämä on yksi suosikkituliaisistani Köpiksestä. Keraaminen pääskynen. Ostin samanlaisia myös mustana. Paljon lupailtuja tuliaiskuvia seuraa...
Rikkalapio ja sen taakse kätkeytyvä -harja ovat ostoksia Chez Mariuksesta. P.S. Mitä pidätte blogin uudesta leveydestä ja kuvakoosta? Kunhan jaksan ja ehdin, vaihdan vanhatkin kuvat isommiksi!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti