keskiviikko 30. toukokuuta 2012

PARVEKE

Tässä kesäisiä kuvia viime viikonlopulta. Parvekeprojekti on jo niin pitkällä, että kehtaan kuviakin laittaa. Muutama yksityiskohta vielä uupuu, mutta niitä ehtii kesän mittaa laittelemaan. Olemme jo useaan otteeseen päässeet nauttimaan iltapäiväkahvit "karkkipartsillamme". Laattalattian päälle laitoimme kaislamattoa, ja pitsiverhoilla jaettiin parveke kahdeksi erilliseksi osaksi. Toisessa päässä on tämä kahvitusnurkkaus, ja toisessa leponurkkaus.
Divaani odottaa vielä pehmeää patjaa, jolla voi kesän mittaan ottaa päikkärit. Vauvan parvekevaunuja pidetään divaanin vieressä, ja tälle puolelle parveketta laitoimme pimennysverhot, joilla tilasta saa hämärän ja viileän. Toimii tosi hyvin!
Ja tässä vielä osa näkymää parvekkeelta. Mainittakoon vielä, että bloggaukseni tahdin hidastuminen johtuu siitä, että olen aloittanut taas työnteon. Äitiysloma loppui vähän aiemmin kuin kuvittelin, mutta vielä on kuitenkin onneksi heinäkuu kokonaan lomaa! Kesäisiä päiviä taas odotellen toivottelen teille iloista viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Ihanan kesäinen ja romanttinen parveke! Ja upeat näkymätkin. :)
    Kivoja juttuja olit löytänyt Tanskasta, melkeen tekisi mieli itsekin päästä sinne shoppailemaan! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Partsista tuli meistäkin tosi kiva. Näin pihattomana on hupaisaa, miten suuria kiksejä parvekkeesta voi saada! :) Ja juu, Tanskan reissu oli mahtava, suosittelen lämpimästi. Vaikkapa kesäistä viikonloppureissua ;)

    VastaaPoista