maanantai 14. toukokuuta 2012

TERVEISIÄ KÖPIKSESTÄ

Olipa ihana matka! Ennustettua sadetta ei koskaan tullut, ja muutenkin keväinen Kööpenhamina kohteli meitä suloisesti. Sisustusliikkeitä Köpiksestä tuntui tosiaan löytyvän. Oli paljon designiin painottuneita, ja sitten retrompia. Me keskityttiin niihin rennompiin ja sellaisiin, jollaisia Suomesta ei oikein tuppaa löytymään. Tässä kuvia muutamista sisustusliikkeistä, jotka olivat aivan hurmaavia:
Liebe oli ehdoton suosikkini, ja sieltä tarttuikin mukaan yhtä sun toista. Kuvia tuliaisista myöhemmin. Erilaisia posliinituotteita, täydennettynä muutamilla muiden merkkien harkituilla herkuilla. Ah.
Fannymia on suloinen puoti, jossa myydään ennen kaikkea vaatteita ja tavaraa lapsille, mutta toki paljon kivaa aikuisillekin!
Retro Villa kuuluu Fannymian kanssa samaan kategoriaan; paljon värejä ja hauskoja yksityiskohtia. Täällä myös myydään retrotapetteja metrihintaan. Ihania kuoseja!
Samassa osoitteessa päällekäin sijaitsivat liikkeet Kaiku ja Helbak Scherning. Kaiku on mahtava liike, jossa myydään tanskalaisten suunnittelijoiden tuotteita. Mm. Ferm Living ja By Nord ovat edustettuna, sekä useita pienempiä suunnittelijoita. Helbak Scherning taas on kahden tunnetun tanskalaisen posliinitaiteilijan yhteinen liike ja työhuone. Upeita koruja ja herkullisen näköisiä astioita.

Suurimmalla osalla yllä esitellyistä liikkeistä on myös nettipuodit, joten jos et lähiaikoina ole lähdössä reissuun, suosittelen vilkaisemaan niitä. Ja itselleni tämä on suuri onni, tulen varmasti tekemään näistä liikkeistä ostoksia jatkossakin -vähintäänkin netin välityksellä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti