keskiviikko 23. toukokuuta 2012

KÖPIKSEN TULIAISIA

Tässä suosikkituliaisiani Köpiksen reissulta! (Osan kaupoista esittelin jo aiemmin...) Kuvan "mor" ja "far" mukit, sekä voirasia ovat iki-ihastuttavasta Liebe kaupasta. Samoin kuin keraaminen pääskynen. Ne ovat luoneet viimeisen puolentoista viikon aikana iloa jokaiseen päivääni. Pieniä voivat ilot olla! Kannun ostin Grønlykke nimisestä liikkeestä maitokannuksi, mutta se pääsi heti toimittamaan kukkamaljakon virkaa.
Mahtava löytö oli Søstrene Grene niminen liike, jossa myytiin vaikka mitä ihanuuksia, aivan pienellä hinnalla. Sieltä tarttuikin laukkuni pohjalle yhtä sun toista. Kuvassa näkyvistä mm. paksut puuvärit, kortteja, servettejä (myöskin saman kuosisia kertiksiä ja muoviastiasto vauvalle)ja lahjapaperia. Tässä näkyvät myös isot pääskyset Liebe shopista, joita olin kuolannut yhdestä blogista jo syksystä asti. Ja nyt sain ne omakseni!!
Kuvan sienet tarttuivat yllä mainitusta rihkamakaupasta mukaan. En voinut vastustaa kiusausta :) Samoin kuin kauniskuosiset laastarit vielä kauniimmassa peltirasiassa. Taustalla Hayn säilytyskirjekuori. Niitä tarttui matkaan kolmen kappaleen setti. Tosi käteviä lippusten ja lappusten säilömiseen!
Yksi (turhake-)tuliaisista miehelleni, oli tämä Hayn tietokoneharja. On itseasiassa oikeasti tosi kätevä elektronisten laitteiden puhdistuksessa, ja lisäksi tosi söpö. Hayn liike oli näkemisen arvoinen, tosi iso ja samalla näyttelytila. Voi mitä ihanuuksia! Hayn tuotteita Suomessa myy ainakin Pino. Leimasin on Søstrene Grene liikkeen tilpehööriä.
Nämä ihanat pöllöt ovat Kaiku shopista, jossa myytiin Tanskalaisten suunnittelijoiden ja brandien tuotteita. Vauvalle tuotu soittorasia on Ferm Livingin tuotantoa, ja pöllöprintti taas Sofie Børstingin käsialaa.

Vinkkinä Köpiskuumeilijoille, että tänään ilmestyneessä Koti ja Keittiö lehdessä oli tuhti tietopaketti Kööpenhaminan matkalijalle. Kannattaa tsekata! Ja kuten jo moneen kertaan todettu: Kaupunki todella on sisustusmatkailijan unelma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti